ANGELSKA GONG MEDITACIJA

angelska-gong-meditacija-web
Angelska Gong Meditacija

Angeli so naši čarobni spremljevalci. Pomagajo nam vedno, ko jih za to zaprosimo. Na posebni meditaciji, ki se bo zgodila ob spomladanskem enakonočju, na dan, ko bo v zraku še posebej podporna energija pozitivnega Sončevega mrka ter prazne Lune – Mlaja, bomo tako ob podpori zdravilnih zvokov gonga vstopili v angelske sfere ter zakorakali v novo obdobje.

 

Angeli brezpogojno sprejemajo vsakega izmed nas, nas ne sodijo, ampak v nas vidijo božansko kreacijo ter naše potenciale in nas v njih podpirajo, ko jim to dovolimo.

Obdobje prazne Lune je primerno za nove začetke, prav tako je to tudi čas odpuščanja na eni ter manifestiranja na drugi strani.

Angelska meditacija nam bo pomagala, da predamo svoje strahove, zamere, blokade – zavedne in nezavedne v transformacijo ter prizemljimo nove želje, cilje, načrte in vizije za prihodnje pomladno obdobje.

Energija angelov je topla in prijetna, srečanje z njimi pa nepozabno. In takšna bo tudi petkova Angelska Gong meditacija. S podporo planetarne vibracije Gonga bo moč manifestiranja še večja.

Info in prijave: enovitadrustvo@gmail.com ali 041/943-462

S seboj prinesite podlogo in odejo.