MEDITACIJA POTOVANJE SKOZI ČAKRE

Gong meditacija
Gong meditacija

Vabljeni na vodeno meditacijo Potovanje skozi čakre, ki nas bo popeljala v svoj notranji svet energij. V Murski Soboti, 12.6.2020.

Skozi vodeno meditacijo bomo čakre ozavestili, uvideli, kaj se dogaja v posamezni čakri – ki je povezana tudi z določnim fizičnim predelom našega telesa. S svojo zavestjo bomo potovali skozi 7 glavnih čaker. Ko so naše čakre v ravnovesju, je v ravnovesju tudi naše telo, um in duh. Ob koncu meditacije bomo prešli v globlje stanje zavesti in umirjenosti z Gongom.

Zvočna Gong kopel je celostna sprostitev in potopitev v vibracije zvokov, ki jih ustvarjajo Gong in drugi inštrumenti prvinskega izvora. Zvok Gonga sproža pozitivne spremembe, vse od sprememb čisto fizične do sprememb čustvene in duhovne narave. Deluje globinsko in intenzivno na vsako celico v našem telesu. Zaradi tesnega odnosa med frekvencami zvoka in čakrami je Gong zelo učinkovit inštrument za odpiranje in uravnovešanje pretoka med njimi. Ima širok razpon frekvenčnih vzorcev, ki spravljajo čakre v naravno sozvočje. Ob tem nastane občutek pretočnosti in odzivnosti. Je izkušnja, po kateri se počutimo lahkotno, umirjeno, prerojeno in sveže. Učinke zvočne kopeli začutimo že na sami izvedbi, ker pa se zvok absorbira v naše telo, sproža pozitivne spremembe tudi po končanem tretmanu.

Z meditacijo in Gongi bomo ustvarili globoko stanje notranjega miru in sprostitve. Ves dogodek poteka leže, na blazini, ki jo prinesete s sabo.

Kje: Ekonomska šola Murska Sobota
Kdaj: Petek 12.6.2020 od 18:30 do 20:00 ure

Cena: 20 €

Info in prijave:
tatjana.baligac@gmail.comali 041/943-462

Prijave obvezne do četrtka 11.6.2020 do 20:00.
Število mest je omejeno.

Vodeno sprostitev bo izvajala Tatjana Baligač – učiteljica joge in meditacije. Uni.dipl. etnologinja in kulturna antropologinja. Končala je izobraževanje za učitelje joge, prav tako se je izobraževala iz joge za otroke. V okviru svojih joga tečajev izvaja meditacije, vodene sprostitve, vizualizacije, joga nidro, uči tehnike dihanja. Poleg joge jo zanima nevidni svet energij, je reikistka ter raziskovalka nevidnega sveta.

Skozi zvok Gonga in ostalih prvinskih inštrumentov vas bo vodil Aleš Ifko, učenec Gong mojstra Don Conreaux-a iz ZDA in Peter Hess Akademije. Zvočni kreator, ki širi blagodejni Zvok Gonga in drugih prvinskih inštrumentov med ljudi, ki iščejo sprostitev, stik s sabo in harmonijo svojega Bitja. Po izobrazbi je diplomirani manager kadrovskih in izobraževalnih procesov.