DELAVNICA ZA NOSEČNICE

Delavnica za nosečnice tatjana baligac
Delavnica za nosečnice

Čas nosečnosti je prav poseben čas. Je obdobje, ko gre ženska skozi mnoge spremembe tako na telesni kot tudi duhovni ravni. Vsem tem spremembam je potrebno dati prostor, kar se lahko zgodi, če se znamo umiriti in si prisluhniti.

 

 

 

 

Na delavnici se boste naučile:
– telesnih vaj za prožnost in vitalnost med nosečnostjo
– pravilne sprostitve
– meditacije povezovanja z otročkom

Ob koncu sledi najlepši del, ki ga imajo nosečke najraje – Zvočna sprostitev s tibetanskimi posodami.

Poskrbljeno bo za čaj in zdrav prigrizek.

Prinesite: podlogo za ležanje, odejo ter sobne copate.

Vabljene v prijetno družbo nosečk, kjer vedno izveste še kaj novega in uporabnega in kjer se spletajo tudi nova prijateljstva.

Kdaj: sobota 27.2.2016 ob 16 30 -18 30
Kje: Center Anima Beltinci (ob glavni cesti, zraven slaščičarne)
Cena: 25 evrov

Obvezne prijave do srede 24.2.2016 na: enovitadrustvo@gmail.com

Kaj sta o delavnici povedali udeležnki pa si preberite tukaj:

“Zelo sem vesela, da sem se udeležila delavnice za nosečnice pod vodstvom Tatjane. Poleg tega, da sem se razgibala, pretegnila (kar mi v 5. mesecu nosečnosti zelo paše), sem se tudi sprostila, izklopila vsakdanje obremenitve in skrbi in tiste 3 ure posvetile sebi in otročku.
Zelo mi je bila všeč meditacija – povezava z otrokom. Poleg sprostitve sem bila zelo vesela tudi pogovora z ostalimi bodočimi mamicami, izmenjave izkušenj, nasvetov,…
Bilo je lepo in bi me veselilo, če bi sledila še kakšna tovrstna delavnica.” Polona

“Delavnica je bila resnično drugačna, zanimiva in poučna. Všeč mi je bilo sproščeno, toplo vzdušje. Naučila sem se veliko koristnih vaj, ki mi pomagajo , da je moja nosečnost brez težav in sproščena. Danes nas obdaja vse preveč stresa, na katerega včasih ne vemo reagirati, zato mi meditacijske vaje in vaje za sprostitev res pomagajo pri premagovanju teh ovir in soočanju znjimi. Veliko novega sem izvedela tudi od ostalih nosečnic in od tebe, saj mi bo veliko prišlo prav v prihodnje. Delavnica za nosečnice je bila res super in upam, da bomo v kratkem ponovili. :)” Katja