IZOBRAŽEVANJE ZA UČITELJE JOGE ZA OTROKE NA PTUJU

Izobraževanje za učitelje joge za otroke
Izobraževanje za učitelje joge za otroke

Vikend izobraževanje za starše, vzgojitelje, učitelje, animatorje, vse, ki delate z otroci in bi si želeli med otroke prinesti tudi jogo. Izvedba izobraževanje bo 7.4. – 8.4.2018, od 9:00 do 17:00 ure. Lokacija: Bodidobro – spodbujanje razvoja otrok in odraslih, Rajšpova ulica 14, Ptuj.

 

 

Joga pri otrocih pomaga krepiti občutenje lastnega telesa, prav tako vpliva na izboljšanje motorike, krepi celo telo, poveča samozavedanje, zbranost, koncentracijo ter otrokom pomaga, da žarijo v svoji svetlobi. Joga za otroke je danes vedno bolj razširjena. V nekaterih državah je že vključena v vrtce in šole in tudi pri nas ni več daleč dan, ko bodo tovrstne vsebine vključene v vrtčevski in šolski kurikulum. Joga za otroke jo polna gibanja, iger, zgodb, kreativnosti in zabave.

?Na izobraževanju boste spoznali osnovne jogijske položaje ter kako jih predstaviti otrokom, jih preko zgodbe vpeljati v otrokov svet domišljije.
?Predstavila bom sprostitvene dejavnosti, elemente, pripomočke.
? Naučili se boste osnovnih dihalnih tehnik, tehnik čuječnosti in koncentracije, primernih za otroke.
?Naučili se boste sestaviti uro Joge za otroke za različne starostne skupine.
?Po končanem izobraževanju boste lahko sami vodili ure joge za otroke.

pravljična-joga-s-tatjano-8

Na izobraževanju dobite tudi priročnik za pomoč pri prvih korakih poučevanja. Izobraževanje je sestavljeno iz veliko prakse in nekaj teorije. Pričakujte vikend poln kreativnost in gibanja. ?

Info in prijave: tatjana.baligac@gmail.com ali 041/943-462

Dodatne informacije ter podrobne informacije o vsebini dobite po mailu.
Prijave sprejemamo do zapolnitve mest, oz. najkasneje do 1.4.2018

Cena: 220 € (možno plačilo v 2 obrokih)

Izobraževanje bo vodila Tatjana Baligač, učiteljica joge in meditacije ter učiteljica joge za otroke. Z jogo se je srečala leta 2005, od takrat naprej redno obiskuje tečaje, izobraževanja, tako doma kot v tujini. Zadnja leta poučuje tečaje joge za odrasle in otroke. Sodeluje z vrtci, na poletnih taborih, dogodkih… Je tudi mama fantka Aleksandra.

Več:
FB: https://www.facebook.com/JogaZaZavedanje/
FB objava: https://www.facebook.com/events/1586257431411771/