IZOBRAŽEVANJE ZA UČITELJE JOGE ZA OTROKE V LJUBLJANI

pravljična-joga-ljubljana-2
Pravljična joga

Tečaj za učitelje Joge za otroke v Ljubljani. Vikend: 15.9. – 16.9. 2018, 9:00 -17:00. Osnovno izobraževanje za starše, vzgojitelje, učitelje, animatorje, učitelje joge – za vse, ki delate z otroci in bi si želeli med otroke prinesti tudi jogo. Ter tudi za vse, ki jogo že prinašate med otroke, pa bi želeli poglobiti svoje znanje.

 

Tukaj je nekaj izjav udeleženk prejšnjih izobraževanj:

“Fantastična izkušnja. In zelo kvalitetno podajanje znanja. Hvala”  (Jana Plavec, socialna delavka).

“Se pridružujem zapisu Jane. Bilo je odlično! Tatjana si odlična učiteljica. Sama že komaj čakam na ure joge z otroci.”  (Mateja Lašič, šolska psihologinja).

“Še enkrat bi ti rada rekla hvala za vso podano znanje ta vikend. Res je bil to eden najboljših tečajev, ki sem jih v zadnjem času obiskala. Všeč mi je bila tvoja profesionalnost in to, da si res strokovnjak na svojem področju.” (Barbara Petek, vzgojiteljica v razvojnem oddelku vrtca).

pravljična-joga-ljubljana-1

Joga pri otrocih pomaga krepiti občutenje lastnega telesa, prav tako vpliva na izboljšanje motorike, krepi celo telo, poveča samozavedanje, zbranost, koncentracijo ter otrokom pomaga, da žarijo v svoji svetlobi. Joga za otroke je danes vedno bolj razširjena. V nekaterih državah je že vključena v vrtce in šole in tudi pri nas ni več daleč dan, ko bodo tovrstne vsebine vključene v vrtčevski in šolski kurikulum. Joga za otroke jo polna gibanja, iger, zgodb, kreativnosti in zabave.

– Na izobraževanju boste spoznali osnovne jogijske položaje ter kako jih predstaviti otrokom, jih preko zgodbe vpeljati v otrokov svet domišljije.
– Predstavila bom sprostitvene dejavnosti in pripomočke.
– Naučili se boste osnovnih dihalnih tehnik, tehnik čuječnosti in koncentracije, primernih za otroke.
– Naučili se boste sestaviti uro Joge za otroke za različne starostne skupine (3-10let)
– Po končanem izobraževanju dobite potrdilo in boste lahko sami vodili ure joge za otroke.

Na izobraževanju dobite tudi priročnik za pomoč pri prvih korakih poučevanja ter potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Izobraževanje je sestavljeno iz veliko prakse in nekaj teorije. Pričakujte vikend poln kreativnosti in gibanja. 🙂

Info in prijave: tatjana.baligac@gmail.com ali 041/943-462.

Dodatne ter podrobne informacije o vsebini dobite po mailu.
Prijave sprejemamo do zapolnitve mest, oz. najkasneje do 3.9.2018.

Cena: Cena: 280 €
(early birds cena: 265 € – za plačila vsaj 1.obroka do 15.8.2018), znesek je možno poravnati v 2 obrokih, zadnji rok plačila je 3.9.2018
(za dodatne info pošljite mail)

Izobraževanje bo vodila Tatjana Baligač, učiteljica joge in meditacije ter učiteljica joge za otroke. Z jogo se je srečala leta 2005, od takrat naprej redno obiskuje tečaje, izobraževanja, tako doma kot v tujini. Zadnja leta poučuje tečaje joge za odrasle in otroke. Sodeluje z vrtci, na poletnih taborih, dogodkih… Je tudi mama fantka Aleksandra.

Več: https://www.facebook.com/JogaZaZavedanje