ANGELSKA MEDITACIJA Z NADANGELOM MIHAELOM

nadangel mihael
Angelska meditacija

Na predvečer praznika nadangela Mihaela se bomo povezali z angelskim svetom ter v svoje življenje priklicali moč in ljubezen. Nadangel Mihael praznuje 29.9. zato bo ta večer energija še tako močnejša, pa tudi vstopili smo v jesensko obdoje, ko se začenja tudi poglabljanje navznoter in nas energije podpirajo pri duhovni rasti.

 

Nadangel Mihael nam pomaga ozdraviti strah in stopiti na pot ljubezni. Z njim se povezujemo, ko nas postane strah ali nas bremenijo skrbi, saj nam nadangel Mihael povrne mir. Z njegovo pomočjo ugotovimo kaj je naš smisel, kdo smo, kakšna je naša pot… Daje nam pogum, da zaživimo svoje življenje

Angeli nam lahko pomagajo, da lažje zadihamo, zaživimo, naše življenje postane lahkotnejše. Seveda pa niso čarobna paličica, ki bi v trenutku uredila vse naše probleme. Usmerjajo nas in vodijo, če jih le prosimo za pomoč. Korake in odločitve pa potem delamo sami, saj imamo svobodno voljo. Če vas intuicija pokliče, prisrčno vabljeni, da sprejmete angelske spremljevalce v svoje življenj.

28. september ob 19:00 uri v Dijaškem domu Murska Sobota.
Obvezne prijave na e-mail: tatjana.baligac@gmail.com

Dogodek organizira Enovita Društvo za veselo življenje