IZOBRAŽEVANJE ZA UČITELJE JOGE ZA OTROKE V KOPRU

Joga tečaj
Joga tečaj

Tečaj za učitelje Joge za otroke v Kopru. Vikend: 30.3. in 31.3.2019, 9:00 -17:00. Osnovno izobraževanje za starše, vzgojitelje, učitelje, strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju, animatorje, vse, ki delate z otroci in bi si želeli med otroke prinesti tudi jogo.

 

 

Kdaj: 30.3. in 31.3.2019 (so in ne, 9:00-17:00)
Kje: Koper (Dih Center prisotnosti, Šmarska cesta 5d)
Cena: 280 €, možno je tudi plačilo na obroke.

Na izobraževanju dobite priročnik za poučevanje ter potrdilo o opravljenem tečaju.

Prijave do 20.3.2019 (oz. do zapolnitve prostih mest):
tatjana.baligac@gmail.com ali 041/943-462

Osnovno izobraževanje za starše, vzgojitelje, učitelje, strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju, animatorje, vse, ki delate z otroci in bi si želeli med otroke prinesti tudi jogo.

Izobraževanje je zelo praktično naravnano, tukaj je nekaj izjav udeleženk prejšnjih izobraževanj:

“Fantastična izkušnja. In zelo kvalitetno podajanje znanja. Hvala” Jana, socialna delavka

“Se pridružujem zapisu Jane. Bilo je odlično! Tatjana si odlična učiteljica. Sama že komaj čakam na ure joge z otroci. ” Mateja, šolska psihologinja

“Še enkrat bi ti rada rekla hvala za vso podano znanje ta vikend. Res je bil to eden najboljših tečajev, ki sem jih v zadnjem času obiskala. Všeč mi je bila tvoja profesionalnost in to, da si res strokovnjak na svojem področju.” Barbara, vzgojiteljica v razvojnem oddelku vrtca

Joga pri otrocih pomaga krepiti občutenje lastnega telesa, prav tako vpliva na izboljšanje motorike, gibčnosti, krepi celo telo, izboljšuje držo, krepi pozornost, koncentracijo, poveča samozavedanje ter otrokom pomaga, da žarijo v svoji svetlobi.

⭐ Na izobraževanju boste spoznali osnovne jogijske položaje ter kako jih predstaviti otrokom, jih preko zgodbe vpeljati v otrokov svet domišljije.
⭐ Predstavila bom sprostitvene dejavnosti, dihalne tehnike, vodene vizualizacije, tehnike čuječnosti, pripomočke za jogo za otroke.
⭐ Naučili se boste sestaviti uro Joge za otroke.
⭐ Po končanem izobraževanju boste lahko sami vodili ure joge za otroke.

Izobraževanje bom vodila Tatjana Baligač, učiteljica joge in meditacije. Končala sem izobraževanje za učitelje joge, prav tako sem se izobraževala iz joge za otroke. Sama sem se srečala z jogo leta 2005, od takrat naprej redno obiskujem tečaje, izobraževanja, ter od leta 2011 poučujem tečaje joge za odrasle, od leta 2012 poučujem tečaje joge za otroke. Vodim tudi tečaje joge za nosečnice in mamice z dojenčki. Sodelujem z vrtci, šolami, na poletnih taborih, dogodkih… Po Sloveniji izvajam izobraževanja za učitelje Joge za otroke. Sem tudi mama fantka Aleksandra.

FB: Joga s Tatjano
https://www.facebook.com/events/370413830414567/