POSTANI UČITELJ JOGE ZA OTROKE – MARIBOR

Joga tečaj
Joga tečaj

Izobraževanje za učitelje Joge za otroke. Osnovno izobraževanje za starše, vzgojitelje, učitelje, animatorje, vse, ki delate z otroci in bi si želeli med otroke prinesti tudi jogo. Termin 17.11.2018 – 18.11.2018, od 9:00 do 17:00 ure. Lokacija: Holistični center Moč Srca, Vetrinjska ulica 12, Maribor.

 

 

Izobraževanje je zelo praktično naravnano, tukaj je nekaj izjav udeleženk prejšnjih izobraževanj:

“Fantastična izkušnja. In zelo kvalitetno podajanje znanja. Hvala” Jana, socialna delavka

“Se pridružujem zapisu Jane. Bilo je odlično! Tatjana si odlična učiteljica. Sama že komaj čakam na ure joge z otroci. ” Mateja, šolska psihologinja

“Še enkrat bi ti rada rekla hvala za vso podano znanje ta vikend. Res je bil to eden najboljših tečajev, ki sem jih v zadnjem času obiskala.
Všeč mi je bila tvoja profesionalnost in to, da si res strokovnjak na svojem področju.” Barbara, vzgojiteljica v razvojnem oddelku vrtca

Joga pri otrocih pomaga krepiti občutenje lastnega telesa, prav tako vpliva na izboljšanje motorike, krepi celo telo, poveča samozavedanje ter otrokom pomaga, da žarijo v svoji svetlobi.

⭐Na izobraževanju boste spoznali osnovne jogijske položaje ter kako jih predstaviti otrokom, jih preko zgodbe vpeljati v otrokov svet domišljije.
⭐Predstavila bom sprostitvene dejavnosti, elemente, pripomočke, dihalne tehnike, vodene meditacije primerne za različne starostne skupine otrok.
⭐Naučili se boste sestaviti uro Joga za otroke (2,5 let -6 let), Joga za šolske otroke (6-10).
⭐Po končanem izobraževanju boste lahko sami vodili ure joge za otroke.

Na izobraževanju dobite tudi priročnik za poučevanje ter potrdilo o opravljenem tečaju.

FB povezava: https://www.facebook.com/events/707469349617077

Izobraževanje bom vodila Tatjana Baligač, učiteljica joge in meditacije.
Končala sem izobraževanje za učitelje joge, prav tako izobraževanje Pravljična joga. Sama sem se srečala z jogo leta 2005, od takrat naprej redno obiskujem tečaje, izobraževanja, ter od leta 2011 poučujem tečaje joge za odrasle, od leta 2012 poučujem tečaje joge za otroke. Sodelujem z vrtci,šolami, na poletnih taborih, dogodkih… Sem tudi mama fantka Aleksandra.

FB: Joga s Tatjano

Cena: 280 €
(early birds cena: 265 do 31.10. 2018., potem 280€),
možno plačilo v 2 obrokih

Prijave so odprte do zapolnitve prostih mest (zaradi kvalitete dela, delam v manjši skupini 5-10 udeležencev). Nekaj mest je že zasedenih!